Malzemeler;
2 çorba kaşığı sirke
1 çorba kaşığı ince kıyılmış soğan
2 çay kaşığı hardal
Tuz, karabiber
5 çorba kaşığı zeytinyağı
100 gr küflü peynir
1 baş marul, doğranmış
1 yeşil elma, küp küp doğranmış
1 küçük boy kereviz, ince ince doğranmış
Yarım su bardağı ceviz
Yapılışı;
1. Küçük bir kapta sirke, soğan, hardal tuz ve biberi karıştırın. 10 dakika kadar dinlendirip zeytinyağını ekleyin. 2 çorba kaşığı kadar peyniri ekleyip karıştırın. Kullanıncaya kadar dolapta dinlendirin.
2. Marulu, elmayı ve kerevizi salata sosuyla karıştırın. Peynir ve cevizlerle süsleyip servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder