Malzemeler;
16 parça için;
6 adet kuşkonmaz
Yarım çay kaşığı zeytinyağı
1 kaynamış yumurta, ince doğranmış
125 gr füme somon, kıyılmış
1 kahve fincanı krem peynir
2 çorba kaşığı kıyılmış dereotu
2 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi ve suyu
Çeyrek çay kaşığı karabiber
16 kraker
Yapılışı;
1. Fırınınızın ızgarasını çalıştırın. Kuşkonmazları zeytinyağiyla harmanlayıp 6-7 dakika ızgarada çevirin. Piştiğinden emin olduktan sonra fırından alıp soğutun.
2. Küçük küçük doğradığınız kuşkonmazları krakerler haricindeki bütün malzemelerle birlikte karıştırın.
3. Krakerlerin üzerinde servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder