Malzemeler;
2 çorba kaşiği zeytinyağı
1 çorba kaşığı balsamik sirke
1 çorba kaşığı bal
1 çay kaşığı kekik
1 diş sarımsak
1/4 çay kaşığı karabiber
4 parça kemiksiz ve derisiz tavuk göğsü
90 gr brie peyniri (kaşar peyniride olabilir)
4 parça pastırma
3 kahve fincanı elma suyu
1 defne yaprağı
Tuz
Yapılışı;
1. Fırını 400F (200) derecede ısıtın.
2. 1 çorba kaşığı zeytinyağı, balsamik, bal, kekik, sarımsak ve karabiberi bir kapta karıştırın.
3. Tavuk göğüslerini rulo yapılabilecek şekilde inceltin. Peyniri içine koyup rulo yapin.
4. Hazırladığınız karışıma bulayıp etrafına pastırmayı sarın.
5. Derin bir tavada kalan zeytinyağını ısıtın. Ruloların hertarafını kızartın.
6. Ruloları fırın tepsisine aktarın. Elma suyunu ekleyip pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder